Foto's

Naast de vroegere kiekjes maak ik foto's sinds  2014 en ben ik voornamelijk bezig met (macro) fotografie.

Ik vind rust in de natuur, welke mijn grootste inspiratiebron is. Ik geniet ervan en ik kan me "verliezen" in deze schoonheid.De drukte van alledag maakt dat ik voorbij loop aan het kleine en mooie wat de natuur ons biedt.

Door foto's te maken sta ik dan even stil en ik wil jullie laten meegenieten van deze kleine onderwerpen.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben of belangstelling voor een foto laat het weten. 

Zachte pastel tinten in deze bloemen

Het Labbegat een omgeving bij Sprang Capelle waar met een bijzondere natuur een drassig stukje land met kwelwater.

Dopheide als je wat dichterbij kijkt zie je een plantje met allemaal kleine klokjes en dan kun je ook hun lekkere geur ruiken.

Aan het eind van mijn fietstocht door het Haaksbergerveen zag ik iets schitteren door de bomen en ik kwam bij deze uitkijk op de waterlelies.

Rupsje nooitgenoeg heb ik hem genoemd deze kleine veelvraat die in korte tijd veel van dit zegge achtige plantje bij het buursemeertje.

Aan het eind  de fietstocht door het Haaksbergerveen zag ik tussen de bomen door iets schitteren en zag daar een doorkijkje naar deze waterlelies. 

Het Haaksbergerveen met haar kronkelweggetjes een genot om er te fietsen.
Mooie libelles en voldoende bosbessen om te plukken. 

De Oostendorper watermolen in Haaksbergen gebouwd in 1548  Een lekker plekje voor pootje baden of even lekker wat te drinken in het restaurant wat uitkijkt op dit mooie gebouw.  Je kunt meel kopen wat hier is gemalen. 

Waterloopje in het Lankheterbos in Haaksbergen. Verderop in dit bos is een mooie waterpartij met stapstenen. Prachtig voor kinderen om te spelen.

Nationaal park de Veluwe in het voorjaar dit is een dubbelopname.

Roze stokroos

Lampionnetjes in de mooiste herfstkleuren