Desembrood
Desembrood gemaakt met een zelf begonnen starter. Op you tube staat een duidelijk filmpje van Leo Peltzer ook van het bakken van het desem brood.
Koken doe ik met veel plezier en wat ik maak is bijna nooit hetzelfde omdat ik er vaak een eigen 'draai' aangeef.
Ik maak graag wat we lekker vinden liefst zonder pakjes of zakjes, minder vlees, suiker en weinig regulier brood.
Ik heb mijn eigen receptenboek en daarin schrijf ik als ik iets verander aan een recept of waar ik het kan vinden.
Enkele favoriete kookboeken zijn;
The green kitchen, Travels, en At home van David Frenkiel & Luise Vindahl mooie realistische recepten
Weten van {H}eerlijk eten 1en 2, Alles draait om hormonen, Op weg naar meer energie van Rineke Dijkinga verantwoord eten.
Forest feast van Erin Gleeson heeft eenvoudige maaltijden en lekker
My new roots, Snel en simpel van Sarah Britton met daarin een heerlijk recept van brood
De dikke vegetariër van Mark Bittman met veel interresante adviezen en methoden
11 sep 2020 13:55
Desembrood gemaakt met een zelf begonnen starter. Op you tube staat een duidelijk filmpje van Leo Peltzer ook van het bakken van het desem brood.
11 sep 2020 13:20
Hierboven zie je het groentebrood nav het recept van Rineke Dijkinga
11 sep 2020 13:19
Notenkoek uit Weten van (h)eerlijk eten 1 Rineke Dijkinga
11 sep 2020 13:05
Hartige groentetaart die ik maak van allerlei groente die ik op dat moment in huis heb. Voor 1 grote taart of 6 kleine taartjes
Maak jouw eigen website met JouwWeb